Facebook Api

Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Genel Sekreter

Tolga Önder
Tolga ÖNDER
Genel Sekreter

Tolga Önder TED Ankara Kolejinden mezun oldu. Lisans derecesini ODTÜ Ekonomi Bölümünden aldı. Üniversite son sınıfta “Practical Training in Economics” adlı dersi alarak 3.sınıflara Ekonometri problem çözme dersleri vererek akademik hayata adımını attı. Amerika Birleşik Devletlerinde Louisiana State Üniversitesi’nde 2 yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı ve lisansüstü derecesini 1998 yılında aldı. Bu süre zarfında çalıştığı Profesörlerin araştırma projelerine destek verdi. Ayrıca ODTU’de olduğu gibi lisans öğrencilerine problem çözme dersleri de verdi. Daha sonra reel sektöre geçmek amacıyla Türkiye’ye döndü ve 1999 yılının sonlarında kurulan DIGITURK’ün kurucu Mali İşler kadrosunda göreve başladı. İç denetim, bütçe raporlama ve hazine bölümlerinde görev aldı. Nakit yönetimi dışında, yurt dışı konsorsiyum kredilerinin her aşamasının takibinde ve due diligence çalışmalarında aktif rol aldı. 2004 yılında bir Digiturk iştiraki olarak kurulan Lig TV'ye Mali İşler Direktörü olarak atandı. 2007 yılında aynı görevi 100% Turkcell iştiraki olan Turkkule Şirketi'nde üstlendikten sonra 2007 Eylül ayında Özyeğin Üniversitesi'nin kurucu Mali İşler Direktörü olarak göreve başladı. Üniversitenin tüm iş akışları ve kurumsal altyapısının oluşturulmasında etkin olarak görev yaptı.

CFO görevleri dışında ayrıca Goldman Sachs’ın kadın girişimcileri destekleme projesinde jüri üyeliği yaptı. Ayrıca Özyeğin Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Le Cordon Bleu programının da “Supervisory Management Council” adlı üst kuruluşunda ve de Hüsnü Özyeğin Vakfı bünyesinde girişimcileri ve araştırmacıları desteklemek amacıyla kurulan ÖZÜNDE GİRİŞİM A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

01.04.2016 itibariyle Genel Sekreter olarak görev yapmaya başlamıştır.